Moped AM

För information om våra mopedkurser ring 08250029 välj knappval 3
mejla till: moppe@brommamcskola.se

Kursstarter

Planerade kursstarter hittar du på vår e handel under moppe / Kurser. Bokning endast via e-handeln.

För bokning av kurs klicka på e-handel

AM paket pris: 5 500:-

I paketet ingår:

• Allt teorimaterial digitalt,
  • lärarledda teorilektioner,
  • 4 timmars körning
    (behövs det fler körlektioner än de som ingår kostar det extra 595:- per timme)

Kursupplägg:
Lördag kl:10-15 teori och bankörning gruppvis.
Tisdag & Onsdag kl:17-19 teoriundervisning
Lördag kl:10-15 teori och bankörning gruppvis.
Därefter kvarstår en trafiklektion där eleven skall uppvisa ett säkert körsätt i trafiken.

För att få köra trafiklektionen krävs det minst 3 godkända teorisluttester, dessa teorisluttester gör du i elevcentralen. Men du skall först göra alla moment / tester under plugga i elevcentralen, när du gjort dem så går du vidare till slut tester.
Och då skall du ha minst 3 godkända slut tester.
Ett tips är att även göra egna anpassade test under anpassade test. Där väljer du att skapa ett test med de områden som du har svårt med, eller de frågor som du svarat fel på mm.
Teoridelen är viktig så slarva inte med pluggandet.

Tänk på att ansöka om körkortstillstånd och komplettera med en synundersökning samtidigt som kursen startar för att hinna få det klart tills när vi skall köra i trafiken.

Lite information om att ta AM/Mopedkort.
Ansök om körkortstillstånd hos transportstyrelsen, de skall även ha ett nytaget syntest som görs hos en optiker.

Mopedkursen kan påbörjas innan ditt körkortstillstånd är klart. Men trafiklektionen och teoriprovet får EJ genomföras utan giltigt körkortstillstånd.

För att få genomföra teoriprovet hos trafikverket måste du ha genomfört mopedutbildningen och fått den godkänd av din utbildningslärare. Din utbildningslärare skickar in ett godkännande digitalt till transportstyrelsen när du är godkänd. Och efter det kan du skriva ditt teoriprov.
I perioder kan det vara väldigt långa väntetider på att få tid för teoriprov hos trafikverket. Så kolla upp det och planera i god tid. Teoriprovet bokas genom att ringa till trafikverket eller bokas via deras websida.

Kontakta oss om du har några frågor om vår mopedutbildning

Kontakt Moped

• Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
moped1
moped2